Keratinos hajápolás festett, szőkített és dauerolt hajra

Festett, szőkített vagy dauerolt a hajad? Akkor jó helyen jársz! Olvasd el cikkünket és ismerd meg, hogy hogyan érdemes gondoskodni igénybe vett hajadról! Próbáld ki a keratinos hajápolást és élvezd annak előnyeit!

A ragyogóan szép haj titka

A ragyogóan szép és egészséges haj titka a keratinos hajápolás. De mi is az a kreatin? Egy olyan fehérje, mely a hajunk, a bőrünk és a körmünk legfontosabb építőköve. Mondhatnánk úgy is, hogy a természet egyik ajándéka számunkra, hiszen a keratin hozzájárul a hajunk erősségéhez, rugalmasságához és fényéhez is. Legfőbb feladata a károsodásokkal szembeni külső védelem, ezért, ha festett, szőkített vagy dauerolt hajkoronád van, akkor mindenképpen a keratinos hajápolás lehet a legjobb barátod.

Azonban a külső védelmen túl, belsőleg is fontos szerepet játszik a megfelelő keratinszint. Ahhoz, hogy szervezetünkben ideális mennyiségben forduljon elő a keratin és ez fenntartható is maradjon, fontos az egészséges táplálkozás és életmód is. Érdemes fehérjékben gazdag táplálékot biztosítani a testünknek, a tojás, a hal, a hüvelyesek és a zöldségek, valamint a gyümölcsök fogyasztási is pozitív hatással van ránk. Emellett fontos még a megfelelő mennyiségű folyadék és vitaminok bevitele is a hidratáció miatt, mert ezek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a hajszálaink megerősödjenek és feltöltődjenek a szükséges tápanyagokkal.

A keratinos hajápolás előnyei

De mi van akkor, ha a megfelelő táplálkozás és életmód mellett a hajadnak további keratinra van szüksége? Napjainkban szerencsére már számos hajápolási termék áll rendelkezésünkre, melyek segíthetnek a hajkoronánk egészségének helyreállításában, megakadályozva a további károsodásokat. Ezek közül kiemelkednek a különböző, hatékony keratinos készítmények, melyeknek köszönhetően a keratin mélyen behatol a hajszálakba, erősíti és javítja annak szerkezetét, valamint hidratálja azokat. Az antioxidánsokkal és hidratáló anyagokkal gazdagított termékek tovább segítenek a haj regenerálásban és az elveszített, hiányzó keratin pótlásában. A kezelések eredményeképpen a haj rugalmasabbá, simábbá válik, ezáltal pedig megkönnyíti annak kezelhetőségét és formázását is.

A keratinos hajpakolásnak az egyik előnye, hogy a keratin megóvja a hajat a hő, az UV sugárzás és egyéb környezeti szennyeződésekkel szembe is, így pedig megőrzi a festett, szőkített vagy dauerolt haj élénkségét és fényét is. A megfelelő hajápolás érdekében válaszd a Nevitaly keratinos termékeit, melyek ideális választást nyújtanak mindazok számára, akik egészséges, élettel teli és szépséges hajkoronát szeretnének maguknak biztosítani és hosszútávon megőrizni.

A szépségvilág keratinos termékei

Ha szeretnéd, hogy festett, szőkített vagy dauerolt hajad tovább ragyogjon és egészséges legyen, akkor ne felejtsd el a keratinos hajápolást! Legyen az belső vagy külső gondoskodás, a keratin mindig ott lesz, hogy segítsen a hajkoronádnak a legjobb formáját mutatnia.